HQQF je sice bez krytu, ale jinak plne pripraven na srovnani, hraje to proste vyborne - lip nez muj stavajici zesilovac (na ucho, ne na spektrak).
BF proste ma co rict!

BVa píše:....Zdravý rozum a elemetárne princípy aplikácie NFB popierate vy, zrejme máte na to aj papier, ako Švejk, takže to vcelku chápem....
perys píše: hraje to proste vyborne - lip nez muj stavajici zesilovac (na ucho, ne na spektrak).
BF proste ma co rict!

Ctění pánové konstruktéři, tím myslím všichni, toto vlákno pozbylo i zbytků předchozí kulturní diskuse a když jsem se dočetl, že i můj návrh zprostředkovat (a nic jiného!) organizační stránku věci, aby se každý z vás mohl v reálu setkat s tím, co tu pomlouvá (to platí pro obě strany sporu), je jen o nějaké mé potřebě mít zajímavý článek, začínám mít chuť dát od toho ruce pryč. Obviňování z nestrannosti v tomto sporu je pak skvělá třešnička na dortu 
perys píše:stavím seč můžu, těch čtrnáct dní na stavbu jsem doufám nikde ve vláknu nepotvrdil jako realistickou...
...budu bránit vlastním tělem potenciálně destruktivním testům jako zkrat na výstupu, limitace na 100kHz s kondenzátorem na výstupu apod. - je to především můj zesilovač a rád bych ho provozoval i po srovnávacím testu
přiznám se, že tuhle politiku vedení fóra nechápu: kdy jindy než po testech (tedy jestli vůbec budou) by se tady ta diskuze měla skutečně rozjet?eficak píše:perys chtěl, ať to odemknu, že bude finál-e.
perys chce zamknout, ale na to je pozdě.
perys bude po testu pokračovat v diskuzi na svých stránkách webzinu.
, samozřejmě v uvozovkách.Federmann píše:Při napájení ±63V dá levou zadní sinus s amplitudou 60V/4Ω, při napájení ±93V dá rovněž levou zadní sinus s amplitudou 90V/8Ω, ale rovněž umí při napájení ±78V sinus s amplitudou 75V/4Ω! Ale žádná HAPA ani DPA to neumí!
zdenoeddie píše:Som zato, aby BF, PM, PD pripadne dalsi, postavili vlastnorucne svoje vytvory, ktore nastavia, otestuju a prinesu na testovanie/posluch.
kazzatel píše:Má zde cenu něco vysvětlovat ? Kdo z vás tady tomu opravdu rozumí ? Kdo má tolik poslechových zkušeností, aby si byl jistý svým úsudkem a dovedl si to, co slyší, taky promítnout do technický roviny ? Kolik vás tu je, kromě tý " čtyřky " ? Jeden ? Dva ? A nestrannost testu ? Čím je garantovaná ? Perysovou mladostí a nadšením ? " Protivšemovostí " Cimrmana a jeho uměním naslouchat ? Čistým srdcem Březinovým ? Přítomností opravdové objektívní světové zesilovačové špičky ?
Kdo mi odpoví ?
No ved preto som pisal tie riadky vyssie, , ale tak je to na zvazeni kazdeho z ucastnenych stran. Mne osobne je to jedno, o mna tu neidekazzatel píše:... což se mu ale na druhou stranu náramně hodí...atd...sorry, takhle ne...
bubuxin píše:Problém je v tom že väčšina hifistov nevie ako má High Fidelity prístroj hudbu reprodukovať. Potom je tu priestor na muzikálne komponenty ktoré s High Fidelity nemajú nič spoločné.
myslím, že tohleto už trošku přeháníš.
bubuxin píše:Problém je v tom že väčšina hifistov nevie ako má High Fidelity prístroj hudbu reprodukovať. Potom je tu priestor na muzikálne komponenty ktoré s High Fidelity nemajú nič spoločné.
To vulgárne a pvýšené chovanie (ako píše SamoT) pramení IMHO z toho, že BF sa tu pasuje do role niekoho kým nie je. Ako by sa choval napr. IT profík keby keby ho začal (v IT oblasti) poučovať niekto kto dokáže zapnúť PC a niečo napísať vo Worde?
BVa píše:myslím, že tohleto už trošku přeháníš.
a čo Densen, DarTzeel , CD Zanden a podobné "najlepšie " stroje? Všetky "napriemerne" skresľujú a verejnosť je nadšená. Je to počuteľne iné tak to musí byť dobré...To je etalón?
cough píše:Potrefené husy gágají...
PMA píše:Jak PD, tak já jsme postavili stovky kusů audio komponentů (vlastnoručně). ....Kolik testů existuje na produkty BF?
Udělejte si srovnání:
MartinSt4 píše:Asi kolem r. 1990 se u nás objevila metoda, která vycházala z metody staré cca 100 roků, byla ale technicky zdolonalená, obohacená o další možnosti. V té době někteří "guru" našeho oboru, tuto metodu podcenili a téměř zatracovali. V dnešní době je naprosto akceptovaná, je metodou volby v dané oblasti. Praxe a výsledky ji jednoznačné potvrdili.
noaid píše:....A jinak musím zopakovat svůj dřívější názor, že toto fórum má své privilegované ...
Federmann píše:Jen malý střípek, ocenění za mnoho měřících automatů, jejichž součástí byly i výkonové zesilovače mnohem vyšších kvalit než pro nějaké Audio. Všechny přes deset let v nepřetržitém provozu, zkrat nezkrat musely vydržet naprosto všechno.
http://www.federmann.cz/images/stories/ ... ann008.jpg
http://www.federmann.cz/images/stories/ ... umyslu.jpg

BVa píše:Prečo to perys už 14 dní ladí (prečo Federmann nedodal vlastnoručne "vymakaný " hotový funkčný stroj , stačí jeden z tých stoviek fungujúcich ???), mení, upravuje a vylepšuje a bojí sa urobiť skúšku toho, čo to má podľa autora bezpečne dokázať a vydržať? Pretože to už urobil, a nechce priznať, že naletel?
perys píše:ok, dalsi prispevek ode me az na Hifi-Voice.
HQQF je sice bez krytu, ale jinak plne pripraven na srovnani, hraje to proste vyborne - lip nez muj stavajici zesilovac (na ucho, ne na spektrak).
BF proste ma co rict!
Ale není co potvrzovat, ani opakovat co jsem mnohokráte napsalmerhaut píše:"Vlastní ucelenou konstrukci chystám a dříve či později se objeví" – potvrzeno, NEEXISTUJE.
Zde to není tak zcela pravda, princip ZV je jasný od dob počátků elektronek, včetně dopadu do zkreslení, nemůžu mít na 20kHz rezervu zisku +90dB a zkreslení 1%, to prostě matematika ani praxe nepočítaje BVa nepřipouští!MartinSt4 píše: BVa, děkuji za vysvětlení. ...splnění platných norem, meření dle obecně platných metodik. ... Je jasné, že pokud moje myšlenka stojí proti zbytku světa, .
Články ta téma "Nebuďte negramotní" jsem zavedl právě proto, že je do nebe volající, jak mnozí v davu a organizovaně křičí to je "BLB", ale opak je pravdou.Půjde o obdobu viewtopic.php?f=12&t=197 na konci je i jeho hodnocení, Základní deska 250x400x10mm, právě se frézuje, čela 290x100x20, přední a zadní panel 400x80x10 zapuštěné zlaté knoflíky a měřáky, jinak vše v černém, výškou si stále nejsem jist, trafa zřejmě dvě 230/2x40V výška 50m.
kazzatel píše:Cimrmane, to co píšeš, je lež od začátku až do konce....do mega zde měříme všichni, ....
Federmann píše:
Zde je korekční křivka.![]()
Mohl bych vidět takovou přenosovou charakteristiku
winelover píše:... To už rovnou můžeš napsat, že existuje jenom jeden správný High Fidelity zvuk, přístroj, výrobce ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník